Over Studio La Fleur

Op zoek naar handgemaakte, kleurrijke woonaccessoires? Fleur jouw huis op met de unieke items van Studio La Fleur. 

Met Studio La Fleur wil ik je verassen met unieke, kleurrijke en handgemaakte woondecoraties. Waar je jouw huis mee kan opfleuren. 
De producten zijn van die cadeaus, die je eigenlijk het liefste zelf wilt houden.

Alle producten die je bij Studio La Fleur kan kopen zijn handgemaakt of opgeknapt door mij. 

Ik wil ervoor zorgen dat jij een glimlach op je gezicht krijgt als je je woonkamer binnenloopt.

Maar...wie ben ik?

Kleurrijk... dat ben ik! Fleur, 22 jaar en ik woon in de mooiste rotstad die er is, namelijk Rotterdam. Maar waarom nou kleurrijk? Nou, als je iemand in de stad in een felgroene jas ziet lopen of in een geheel roze outfit, dan ben ik het waarschijnlijk! Mijn kast ontploft van de felle kleuren en hier sta ik dan ook bekend om. 

Ik hou van creatief bezig zijn. Ik vind veel dingen leuk: fotograferen, tekenen, schilderen, kleien, klussen, mode styling, woon styling eigenlijk alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. En niet te vergeten, ik hou van feesten! Maar voor nu bedoel ik vooral het organiseren ervan, daar kan ik ook al mijn creativiteit in kwijt!

                     

Naast creativiteit ben ik ook gek op sporten! Really??? Ja, echt! Ik doe en deed van alles:
❀ Voetbal         ❀ Tennis       ❀ Paardrijden   ❀ (Kick)boksen    ❀ Fitness
❀ Dansen         ❀ Spinning   ❀Windsurfen (lerende, word mijn vriend dolgelukkig van)

Verder hou ik van (après)skiën, een rondje skaten, rondje wandelen (liefst met de hond), rondje mountainbiken in de bossen, kanoën onder de brandende zon en kan je mij wanneer het vriest de hele dag op het ijs vinden. Ook wil ik nog leren golf surfen en wil ik stiekem een racefiets, ook al haat ik wielrenners. En ik haat hardlopen, maar ik wil toch ooit de marathon van Rotterdam rennen... hoort erbij toch, als Rotterdammer?

paardrijden

Naast het sporten hou ik ook van veel en lekker eten. Het draait allemaal in het leven om balans, toch? Ik hou van het bourgondisch leven en drink het liefst iedere dag een glas champagne (speciaalbier mag ook) en als toetje een kaasplank. 

Op het moment ben ik nog voor even studente, dus mijn kunstige creativiteit lag even op een laag pitje. Ik heb een MBO studie International business & fashion gevolgd en ben doorgestroomd naar een HBO studie Creative marketing & sales. Tijdens deze opleidingen heb ik veel geleerd en heb ik 2 keer in Barcelona mogen werken, waarvan de laatste keer bij een kunstenares.

                

En... toen kwam mijn liefde voor schilderen en producten creëeren weer helemaal terug! 

Hé hé nu komt eindelijk je passie voor creativiteit weer terug. Jup! En sinds ik in Rotterdam woon is mijn passie voor interieur ook vergroot. Je mag mij zeker wakker maken om een huis in te richten. Mijn passie om te creëeren en mijn passie voor interieur heb ik bij elkaar gebracht. 

Ik maak producten voor in huis die je niet zo snel op de markt ziet. Het is uniek en handgemaakt door mezelf! Ik fleur mijn huis ermee op, en dat wil ik ook met jouw huis doen!

Het aanbod in de webshop is heel persoonlijk. Ik verkoop producten wat ik leuk vind om te maken en wat helemaal bij mijn stijl past.

❀ Duurzaam, ik let hier op doormiddel van materialen te hergebruiken
❀ Vrolijk
❀ Handgemaakt
❀ Kleurrijk

❀ Stijlvol

Elk product dat je in de webshop ziet zou ik zelf ook willen hebben (of heb ik stiekem eigenlijk al, hihi). In ieder geval... ik kan niet wachten om je huis op te fleuren!


Liefs,

Fleur💜 💜 💜