Leveren & retourbeleid

Levertijd
De verzending vindt plaats binnen 1 tot 3 werkdagen. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Mocht de levertijd toch langer duren dan zullen we je hier altijd van op de hoogte brengen via mail. Wil je jouw bestelling voor een bepaalde datum ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@studiolafleur.nl voor de mogelijkheden. 

Betaalmogelijkheden
Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, ApplePay en Maestro.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,75 voor bestellingen onder de €75,-
€8,75 voor grote bestellingen onder de €75,-
Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

 

Retouren
Oh nee! Wil je je item retourneren? Dat kan. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, mocht je toch een aankoop willen retourneren dan heb je 14 dagen bedenktijd. 

Hoe retourneer je een bestelling?
1. Stuur een e-mail naar info@studiolafleur.nl om je retourzending te melden.
2. Verpak de producten die je retourneert in de originele doos of een andere stevige kartonnen doos. 
3. Stuur het pakketje naar:

Studio La Fleur
Willem Buytewechstraat 231B
3024XL Rotterdam

Zorg ervoor dat je de retourkosten volledig betaalt. Zodra we jouw retourzending ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail. Studio La Fleur accepteert geen verantwoordelijkheid voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post, zonder een track&trace code.

Het bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Verkeerd/beschadigd item ontvangen
Indien je een verkeerd of beschadigd item hebt ontvangen, neem dan direct contact op via info@studiolafleur.nl. De garantie vervalt na 14 dagen. Wij bieden geen garantie op het moment dat het ontstaan van de schade niet te achterhalen is of wanneer het product met een ander einddoel is gebruikt.